Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


„A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd: döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”

(Gary Douglas)

Access Consciousness®

Mi az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre.

Az Access Consciousness® ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magadat mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Mint végtelen lény, minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy.

Véges lényként hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak. Az Access Consciuosness® segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki.

Hogyan lehetne másként élni, mint eddig?

Mi lenne, ha most minden megváltozna?

Az Access Consciuosness® könnyen elsajátítható szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket használ, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek, amelyeket szívesen választanál. Az egyik fontos eszköze: válaszok keresése helyett a kérdés feltevés.

A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt.

A kérdések megkérdőjelezik a hitrendszereket, nézőpontokat és bírálatokat. Olyan kérdések ezek, amelyek eltörlik a korlátozásokat, és rávilágítanak azokra a pontokra, ahol azt választjuk, hogy nincs választásunk. A kérdések elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

Mi lenne, ha Te is könnyedén teremtenél magadnak bármit — olyat is, amit most még el sem tudsz képzelni?

Access Bars®

Mi az Access Bars®?

Az Access Consciousness® nyolc különböző alapképzést kínál. Ezeket úgy tervezték meg, hogy az életben kiterjessze a könnyedséget, örömöt, jólétet, a választási lehetőségeket. Első tanfolyama az Access Bars®.

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! A Bars kezelés nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz. Képzeld el, milyen lenne korlátok nélkül élni? Milyen lenne, ha az eddigi életeid során felhalmozott hiedelmek, ítélkezések, fájdalmak, érzelmek, gondolatok többé nem hatnának Rád?

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, amit szeretnél, ha hajlandó vagy többet el/befogadni és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod az Access Bars®-t, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is.

Az Acces Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életüket, és testük több aspektusát – többek között az alvást, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, párkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. A Bar-ok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújta. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni ezen a Földön. Gondolatokból, érzésekből, érzelmekből polarizáljuk az egységben levést, ezzel megteremtjük az elkülönülést, és megszakítjuk a befogadást. A Bars lehetőséget ad arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálj. Baroknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a Barjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Mindent itt raktároztál el, az összes eddigi életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne jöhessenek fel automatikusan.

Ha a Barokat futtatod, a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg.

Mi lehet még ennél is jobb?

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére