Főoldal Önismeret Bars kezelés Access Body Kapcsolat Árak
 
 
 


Access Bars® kezelés


„A BAR-jaid futtatása által elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket jövőbeli lehetőségekre.”

(Gary Douglas)


Melyik életterületen szeretnél változtatni? Pénz? Karrier? Kapcsolatok? Kommunikáció? Stresszes életmód?

Tudsz annál jobbat a változásra, mint egy masszázságyon fekve lazítani és elfogadni?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, amiket életek során eltároltál, és akadályként vannak jelen az életedben. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés több ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik, pl.: pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, öregedés, kommunikáció, gyógyítás, öröm, szomorúság, béke és nyugalom, stb. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat.

Amikor a Bar-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

Fénykép

Mi történik a kezelés alatt?

A Bars kezelések masszázságyon történnek: csak fekszel, és a kezelő a Bars pontokat érinti a fejeden. Ez legrosszabb esetben egy lazító, pihentető élményt nyújt, a legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Mit érdemes tenni?

ELFOGADNI. Tehetsz bármit, ami jólesik. Aludhatsz, lazíthatsz, beszélgethetsz, tévét is nézhetsz, ha arra vágysz.

Mire jó ez Neked?

  • Stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására;
  • ha a testednek több könnyedséget és örömöt szeretnél ajándékozni;
  • ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni;
  • ha szeretnél jobban aludni, és kipihentebben, energikusabban ébredni;
  • hogy feloldjál mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak;
  • mély relaxációhoz;
  • ha nem olyan az életed, mint szeretnéd, és többre vágysz;
  • hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek;
  • és még ennél is sokkal többre...

Az Acces Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életüket, és testük több aspektusát – többek között az alvást, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, párkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. A Bar-ok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Mire jó az Access szóbeli tisztítás?

Ha bármilyen érzés, érzelem, gondolat felszínre kerül, az Access különféle szóbeli tisztításait alkalmazva törölhetjük, kitisztíthatjuk azokat az energetikai beragadásokat, melyek korlátként vannak jelen az életedben.

Ezek a szóbeli technikák és egyszerű eszközök arra szolgálnak, hogy olyan változások történjenek az életedben, amelyeket szívesen választanál.

A tisztítások segítenek abban is, hogy másként tudjál rálátni a dolgokra, hogy tudatosabb döntéseket, választásokat hozhass.

Mi van, ha semmi másra nincs szükséged, csak elengedni azt, ami nem Te vagy, és megengedni mindazt, ami Te vagy, ami Neked könnyű és örömteli?


„Mi lenne ha hajlandó lennél táplálni önmagadat és törődni önmagaddal? Mi lenne ha kinyitnád az ajtókat, és mindenséggé válnál? Eldöntötted, hogy ez nem lehetséges? Mibe kerülne számodra realizálni, hogy mennyire elengedhetetlen vagy a világ lehetőségei számára?”

(Gary Douglas)

Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor könnyedén történik meg a változás az életedben, vagy csak szeretnél egy jót relaxálni, várlak szeretettel.

Bejelentkezés: 06 - 20 - 399 - 3647.

 

    Magamról Online konzultáció Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére