Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


Szeretettel üdvözöllek!

Kovács Attiláné, Marika vagyok.

Tanulmányaim:

- Reiki Mester, RTS;
- Sorsfordító Mester;
- Egészségügyi vizsga;
- Természetgyógyászati vizsga;
- Kineziológia szakvizsga (oktatói);
- Reinkarnációs utazás;
- „Éld az életed" személyiségfejlesztő tréning;
- Transzcendentális Meditáció;
- Extraszenz tanfolyam;
- Szellemgyógyászat;
- Az Élet Mandalája (oktatói);
- Tarot mestervizsga;
- Principy Života (oktatói);
- Érzésterápia (saját);
- Access Bars® kezelő;
- Access Bars® facilitátor (oktatói)
- Access Body Process facilitátor
- Access FaceLift facilitátor.

1996. januárban új világ nyílt számomra, amikor először kapcsolatba kerültem az ezotériával. Saját betegségeim, problémáim tereltek erre az útra.

Először a Reikivel találkoztam, ami csodálatos volt számomra. A Reiki energiát alkalmazva lassan megszűntek fizikai fájdalmaim, egyre jobban éreztem magam. Felismertem, hogy valami csoda van a kezemben. Ugyanakkor éreztem, hogy lelki problémáimra nem igazán megfelelő, és kerestem azt a módszert, ami lelkiekben nyújthat segítséget.

Így találkoztam a kineziológiával. Mindössze annyit tudtam róla, hogy izomteszteléssel dolgozik, a betegségek okát, lelki hátterét tárja fel. Ez az információ elég volt számomra ahhoz, hogy máris egy tanfolyamon találjam magam, hiszen éreztem, hogy ez az, amit keresek. Érzéseim be is igazolódtak, a kineziológia valóban gyógyír volt lelki problémáimra. Ahogy haladtam a tanfolyamok végzésében, csodálatos érzés volt számomra, hogy már nemcsak magamon, hanem másokon is tudok segíteni. Később felismertem azt, hogy nem elég kezelni az embereket — tanítani kell, hiszen hiába oldunk meg egy-egy problémát, attól még az életük nem változik olyan mértékben, mint ahogy az szükséges lenne. Ahhoz a gondolkodásukon kellene változtatni — ehhez pedig a tanfolyamok nyújtanak igazi segítséget. Így hát tanultam tovább, hogy oktathassam a kineziológiát.

1998-ban a Természetgyógyászatról szóló törvényben előírtak szerint kineziológiai szakvizsgát tettem, és 1999-ben elkezdtem oktatni, majd a Reikit, és a Reinkarnációs utaztatás tanfolyamokat is tanítottam. Közben egyéb tanfolyamokat, tréningeket is végeztem — többek között „Éld az Életed” személyiségfejlesztő tréning, Transzcendentális Meditáció, Extraszenz tanfolyam, Szellemgyógyászat —, de mindvégig hű maradtam a kineziológiához. Mígnem megjelent az Élet Mandalája módszer.

A Mandala megismerése új életet adott számomra. Azonnal felismertem az egyszerűségében rejlő nagyságot, és elmondhatom, hogy az életem sok területen pozitív irányba fordult. Ennek eredményeként 2001-től az Élet Mandalája oktatása programjaim között az első helyre került.

A fejlődés azonban nem állhat meg. 2003-ban újabb igényemnek tettem eleget, amikor elkezdtem Tarot tanfolyamra járni, és 2004-ben Tarot Mester vizsgát tettem. Később a Tarot kártya Nagy- és Kis Arkánumába is beavattam az érdeklődőket.

Elmondhatom magamról, hogy nemcsak tanítok, hanem folyamatosan tanulok is. Elméleti tudásomat igyekszem a gyakorlati életben is hasznosítani, hiszen az egésznek ez a lényege.

2005-ben a Principy života® — Az Élet Alapelvei tanfolyam-sorozatot kezdtem el tanulni, melynek a 14. kurzusát 2008-ban fejeztem be. Ez az Élet Mandalája átdolgozott formája: olyan életfilozófia, amely útmutatóként szolgál az emberiség fejlődésére. 2005 októberétől hivatalos oktatójává váltam, és Magyarországon elsőként kezdtem el tanítani.

Mindezek mellett folyamatosan kerestem azt, hogyan lehet eredményesebben változtatni mindazon, ami nem tetszik. Tanulmányaim és tapasztalataim által így született meg bennem az Érzésterápia. Érzéseinken, érzelmeinken keresztül olyan érzelmi blokkokat tárhatunk fel önmagunkon belül, melyek akadályokként vannak jelen az életünkben. Ezek feltárása segít abban, hogy elengedjünk régmúlt fájdalmakat, sérelmeket, és olyan felszabadulttá tesz, mely által képessé válunk új mederbe terelni az életünket. Sokszor nem könnyű szembe nézni érzéseinkkel, mégis ajánlom mindenkinek, mert lehet ez a megoldás kulcsa.

Nincsenek véletlenek: 2015-ben rám talált az Access Bars® — hiszen a fejlődés nem állhat meg —, és még abban az évben oktatójává váltam. 2016-ban az Access Testkezelések tanfolyamot is elvégeztem, majd tanítottam.

Köszönöm, hogy elolvastad — remélem, találsz magadnak az általam kínált szolgáltatások közül olyan módszert, amellyel segítségedre lehetek, hogy szebb legyen az életed.

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére