Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


Érzésterápia — önismereti konzultáció

Kép

Volt már olyan az életedben, hogy viselkedéseddel saját magadat is meglepted?

Cselekedeteinket gondolataink, érzéseink irányítják — többnyire tudattalanul, amely fölött nincs hatalmunk. Mi van, ha ezek ráadásul nem is a saját gondolataink, érzéseink, csupán átvett mintákat ismételgetünk? Azonosulunk az érzésekkel, gondolatokkal, és azt hisszük, hogy azok vagyunk. Naponta folyamatosan cikáznak gondolatok a fejünkben, érzések a testünkben, melyek gyakran nem tőlünk erednek, csupán érzékenyek vagyunk a körülöttünk lévő energiákra.

Nem vagy azonos sem az érzéseiddel, sem a gondolataiddal.

Mi van akkor, ha minden érzésnél, gondolatnál fölteszed magadnak a kérdést: „KIÉ EZ AZ ÉRZÉS? KIÉ EZ A GONDOLAT?“

Testünk egy kifinomult jelzőberendezés, ami folyamatosan információval lát el minket. Sok problémától mentesülünk, ha figyelünk érzéseinkre. Csakhogy érzéseink üzenete nem mindig egyértelmű számunkra, érzelmeink meg egyenesen gátolják tisztánlátásunkat, pedig legtöbbször ez alapján hozzuk meg döntéseinket.

Vajon mi van az érzéseink, érzelmeink mögött? Mi minden tud megváltozni az életünkben, ha a dolgok mögé nézünk? Mi van, ha az érzés csak éberség valamire? Mi van akkor, ha a negatív érzés csak lehetőség valamire?

Gyermekkorunkban megtanítják nekünk, hogy mi a jó és mi nem, mit szabad és mit nem. Mindez befolyásolja világképünk alakulását, ami alapján éljük az életünket.

Rögzült hitrendszereink, önkorlátozó gondolataink, félelmeink, nézőpontjaink, átvett viselkedési mintáink idézik elő problémáinkat, betegségeinket.

Amikor olyan esemény történik velünk, amit nem tudunk feldolgozni, a hozzá kapcsolódó érzések, érzelmek bennünk maradnak. Ezek az érzelmi állapotok fixálódnak, és folyamatosan visszahúznak a múltba. Amikor ezek az érzések ismét felszínre kerülnek — ahelyett, hogy beleragadnánk — lehetőséget nyújtanak arra, hogy végre elengedjük őket.

Az Érzésterápia abban nyújt segítséget, hogy felismerjük érzéseink üzenetét, rálássunk arra, hogy mi az, amit el kell engedni, mi az, amit meg kell változtatni.

Szeretnéd, hogy megváltozzon az életed?

Itt a lehetőség, hogy ráébredj a benned lévő csodára, hogy éber legyél az érzésekre, gondolatokra, és ezáltal hozz tudatos választásokat az életedben!

Ajánlom mindazoknak, akik változtatni akarnak eddigi életükön, akik többre vágynak, akik érzik, hogy az életük több annál, mint ami most van.

Szívesen látok mindenkit, aki egy-egy problémájára keres megoldást, valamint azokat, akik a workshopon való részvételt (is) választják egy teljesebb élet eléréséért.

A konzultáció díja 15000,- Ft. Bejelentkezés: 06 - 20 - 399 - 3647.

Kép

Önismereti workshop

A workshopon lehetőség van a résztvevők egyéni problémáinak a megoldására, akár egy adott téma feldolgozásának keretében. Ötvözve a sokrétű tudást, az Access eszközeit is alkalmazva oldjuk a korlátokat, hitrendszereket, ítéleteket, nézőpontokat, félelmeket, stb. A workshopon bárki részt vehet, aki változni, fejlődni szeretne.

Ha nincs időpont meghatározva, akkor is jelezd igényedet!

Díja 15000,- Ft. (4 órás: 6000,- Ft)

Jelentkezés: 06 - 20 - 399 - 3647.


Mandala stresszoldás, problémaoldás, egyensúlyteremtés
(a Mandala a kineziológiából továbbfejlesztett önálló módszer)

Kép

Félsz a jövőtől, visszahúz a múltad, örömtelen a jelened? Ne szenvedj fölöslegesen! Minden probléma feltárható és oldható.

A Mandala módszer izomtesztelést alkalmazva, szimbólumokon keresztül működik. Segít Neked feltárni és oldani blokkjaidat, melyek akadályként állnak az utadban.

A Mandala az egység, a teljesség szimbóluma. A módszer lényege, hogy szimbólumokon keresztül tárjuk fel a tudattalan részünk információit. Izomteszteléssel határozzuk meg, hogy mely életkorok eseményeit kell oldani — ez lehet generáció, vagy előző élet is. Az oldás során megdöbbentő felismerésekre juthatunk, és a kitesztelt korrekcióval segíthetjük a változás folyamatát.

Mai korunk jellemzője a stressz, melynek hatására kibillenünk az egyensúlyunkból. Lekapcsol a tudatos gondolkodásunk, és a múlt traumái szerint kezdünk el viselkedni. Múltunkat ismételgetve hasonló lesz jelenünk is. Mivel jelen mintáink alapján építjük fel jövőnket, ezért jövőnk sem lehet más, mint a múltunk.

Azért fontos, hogy kilépjünk ebből a körforgásból, mert csak idő kérdése, hogy mikor jelennek meg valamilyen lelki, vagy fizikai problémák életünkben. Ha már ezt tapasztalod, az egyértelmű jelzés arra, hogy valamit tenned kell! Nem csak magadért tudsz tenni, Rajtad keresztül kiskorú gyermekeid problémái is oldhatók. Ha szeretnéd, hogy jelened megváltozzon, ha más jövőt teremtenél magadnak, ha fontos, hogy gyermekednek jobb legyen, ne késlekedj, minden nap számít!

Jelentkezz, várlak szeretettel!

Néhány terület, ahol eredményesen alkalmazható:
- önbizalomhiány;
- önértékelés hiánya;
- párkapcsolati probléma;
- tanulási nehézség;
- haláleset feldolgozása;
- félelmek, fóbiák;
- függőségek;
- depresszió;
- szorongás;
- alvászavar;
- szeretethiány;
- sikertelenség;
- magány;
- konfliktusok;
- anyagi probléma;
- céltalanság;
- kiszolgáltatottság;
- megfelelés-kényszer;
- tökéletesség mánia;
- rögeszmés viselkedés;
- stb.

Az oldás díja: 15000,- Ft.

Jelentkezés telefonon: 06 - 20 / 399 - 3647


Reinkarnációs utazás

Kép

Jelen életünk problémái nagyon sok esetben előző életekből fakadnak. A múltban meg nem oldott élethelyzetek jelenünkben is teret kapnak, míg fel nem dolgozzuk, illetve meg nem értjük azok mondanivalóját.

Sok esetben (pl. párkapcsolat, bizonyos személlyel kapcsolatos problémák, pénz, munka, tanulási nehézségek, betegségek… és sorolhatnám) megoldódnak a problémáink, ha szembesülünk az előző életek történeteivel, és összekapcsolva mindezt a jelen helyzettel, helyére kerülnek a dolgok, ami megváltoztatja életünket.

Az utazás alatt előző életeinkből képek, gondolatok, érzések jelenhetnek meg. Felfedezve bennük a jelen élethelyzeteket, világossá válik számunkra az adott probléma oka, mely a megoldás kulcsa.

A reinkarnációs utazás problémák megoldására alkalmas, pusztán kíváncsiságból nem működik.

A reinkarnációs utazás díja: 10000,- Ft.

Jelentkezés telefonon: 06 - 20 / 399 - 3647


Sorselemzés

Kép

Sorselemzés Tarot kártyával

Lelkünk állandó tanulási folyamatban van, amely problémát okozhat számunkra. Ha képesek lennénk a kisebb jelekből tanulni, könnyen haladhatnánk az utunkon, de mivel ez a legritkább esetben szokott így történni, ezért bizony nehézségek árán tudunk csak haladni.

A Tarot kártya abban segít, hogy megmutatja, hol akadtunk el az életünkben, mit kell tennünk annak érdekében, hogy továbbjussunk problémáink megoldásában. Ha szükséges, feltárhatjuk az előző életek történetét is, hogy útmutatót adjon jelen helyzetünk megváltoztatására.

A Tarot nem jós kártya — sorselemzésre használható.

A sorselemzés díja: 8000,- Ft.

Jelentkezés telefonon: 06 - 20 / 399 - 3647

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére