Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


ACCESS BODY  leírások


DIMENZIÓK RECIPROKA

Amikor más dimenziók nézőpontjai hatnak Rád, a probléma forrása nem ebben a valóságban van. A betegséged, fájdalmaid viszont nagyon is valóságosak.

Ha
– nyak- és derékfájástól szenvedsz;
– a gerinc rugalmatlansága merevséget okoz;
– sok korlátozó tényező van jelen az életedben;
– vannak dolgok, amiktől úgy tűnik, nem tudsz megszabadulni, futod a köreidet,
EZ A PROCESSZ NEKED LETT KITALÁLVA.


A DÉMONOKKAL MEGFERTŐZÖTT SZERVEK ELTÖRLÉSE, MEGSEMMISÍTÉSE, ÉS AZ ÉLETET TEREMTŐ LEHETŐSÉGEK VISSZAÁLLÍTÁSA

Démoni energiák, entitások, amiket teremtettünk, el-/befogadtunk valamikor, és itt ragadtak a testben, az aurában.

Programok, amelyek szenvedést, fájdalmat, megrekedést, félreműködést generálnak.

Szoktad érezni azt, hogy valami nem stimmel, hogy valami zavar? Van valami, amin nem tudsz túllépni? Hány entitás dolgozik azon, hogy fenntartsa ezt az állapotot, amit valaha Te választottál? Mi lenne, ha ráláthatnál a valóságra? Milyen lehetőségeket nyitna meg előtted? Mennyi életörömöt generálna, ha kitisztulna és helyreállna az energiarendszered?


A DISZHARMONIKUS MINTÁK ELTÖRLÉSE ÉS MEGSEMMISÍTÉSE

Mennyi diszharmonikus mintát zártál a testedbe, amivel megteremted a betegségeket?

Amikor Te akarsz lenni a békéltető a családban, vagy az, aki mindenkit boldoggá akar tenni, bezárod mások összes diszharmonikus mintáit a saját testedbe, hogy eltüntesd azokat. Ettől azonban nem tűnnek el.

Hajlandó lennél elpusztítani ezeket a mintákat, hogy ismét harmóniába kerülj a testeddel?


AZ IDEG GENERÁLÁSA VITALITÁSÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA

Nem csak idegeskedésre, kopaszodás ellen is eredményes.

Gyakran vagy ideges, feszült, stresszes? Milyen testi tüneteket élsz meg ilyenkor? Remeg, fáj a gyomrod, bénult, tehetetlen vagy? Kiabálsz, dühöngsz? Kihullik a hajad? Milyen nehézségeket, betegségeket okoz ez az életedben? Semmi nem marad nyomtalanul, testünk megőriz mindent, ami történik velünk.

Kezeléskor kitisztítjuk a testbe zárt idegességet, feszültséget, és mindazt, amit a stressz okozott. Oldjuk a hozzá kapcsolódó mintákat, hitrendszereket, nézőpontokat, hogy ismét nyugodt, kiegyensúlyozott lehess.

Mennyi könnyedséget, örömöt élhetsz meg, ha eltűnik a stressz az életedből? Választanád önmagadért?


ÁRAMKÖRÖK

Amikor valamilyen trauma ér bennünket, megsérülünk, műtétkor ahogy megvágják a bőrt, megszakad az áramkör az idegi és szinaptikus válaszrendszerekben. A testben rövidzárlat keletkezik. A nem aktivált áramkörök okozzák a krónikus problémákat, betegségeket, és nem engedik a gyógyulást létrejönni.

Hány áramkör van a testedben, ami fenntartja a nehézségeket, amit jelenleg tapasztalsz? A kezelés során helyreállítjuk az áramkörök működését, visszaállítjuk a test energiarendszerét.

A Bar-ok futtatása, az Áramkörök és a Háromszoros sorozat rendszerek együttes alkalmazása óriási hatással van az autistákra, a figyelemzavarosokra, a rögeszmésekre és más krónikus betegségekre. Epilepsziás rohamok esetében is eredményesen alkalmazható.

El tudod képzelni, mi minden idulhat be az életedben az áramkörök aktiválásával?


HÁROMSZOROS SOROZAT RENDSZEREK

Sokkal, traumával kapcsolatos

Különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg, hogy nem vagyunk képesek túllépni rajta. Lehet, hogy évekkel ezelőtt történt valami, mégis úgy tekintünk rá, mintha tegnap lett volna. Vissza már nem mehetünk, és az új helyzetet sem választjuk. Beleragadunk egy idő-útkereszteződésbe. A traumát a testünkbe zártuk, ezért bizonyos események újra és újra beindítják azt — amit a test ismételten megél.

Mi az, amibe beleragdtál, amit ha elengednél, megváltozna minden realitás? Mi mindent teremthetnél, ha választanád, hogy továbblépsz?

A kezelés elsősorban szóbeli processz, az érzelmi traumák oldására.


  < 1 2 3 4 5 6 >  

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére