Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


ACCESS BODY  leírások


A KAUZÁLIS BEBÖRTÖNZÉS, KAUZÁLIS INKARNÁCIÓ ÉS KAUZÁLIS BEVÉSÉS ELTÖRLÉSE, MEGSEMMISÍTÉSE A FIZIKAI VALÓSÁG TELJES VÁLTOZÁSÁNAK AKTUALIZÁLÁSÁVAL ÉS FELFOKOZÁSÁVAL

Kauzális bebörtönzés: minden olyan dolog, ami abba az elképzelésbe ragaszt be, hogy létezik ok és okozat.

Kauzális inkarnáció: bármi olyan dolog, ami újra és újra megtörténik. Ez lehet a fájdalom inkarnációja is.

Kauzális bevésés: az, amit bezártál a testedbe, mintha az a tested része lenne. Ilyenkor állandósulnak és ismétlődnek a dolgok. Képtelen vagy megszüntetni ezeket, mert olyan, mintha magadat kellene megszüntetned.

Te is azt hiszed, hogy mindennek oka van?
Úgy gondolod, hogy a múlt egyenlő a jelennel és a jövővel?

Bebörtönöztük magunkat az ok-okozat világába. Eldöntöttük, hogy mi lehetséges, mi nem, mit tehetünk, mit nem — mert mindennek következménye van. Kauzálisan inkarnálódunk életeken keresztül, hogy valamit megváltoztassunk, megtegyük azt, amit nem tettünk meg. „Visszajövünk", hogy azt a hibát, amit a múltban követtünk el, kijavítsuk — akár azzal, hogy jól megbüntetjük magunkat.

Ha valamiből már nagyon elegünk van, és nem találunk rá megoldást, kinevezzük karmának — „ezt el kell viselnem", „nincs mit tenni". Ez egy jó kifogás arra, hogy felmentsük magunkat az alól, hogy szembenézzünk a valósággal.

Mi van akkor, ha nincs olyan, hogy karma?
Mi van akkor, ha nincs olyan, hogy következmény?
Mi van akkor, ha a dolgok azon alapulnak, amit választasz?
Mi van, ha csak választás létezik?
Mi van, ha bármikor bármit választhatsz?

Tetszene ez Neked?

A testkezelések és szóbeli tisztítások felszabadítanak minden „karmának hitt" dologtól — mindentől, amit bezártál a testedbe, és kinyitják a börtönöd kapuját.

Szeretnél újra szabad lenni, és választásból teremteni? Nincs más dolgod, jelentkezz kezelésre, tanfolyamra!


LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁSA

Különböző energiákkal történő, erőteljes, mégis kellemes érzést nyújtó energetikai kezelés.

A látás helyreállítása mellett homloküreg és arcüreg problémákra is eredményesen alkalmazható. Segít a tisztánlátásban, más látásmód, más szemlélet kialakításában azzal, hogy oldja a különféle nézőpontokat, ítéleteket, korlátokat. A legtöbb inger szemünkön keresztül jut el hozzánk — ha ez stresszel, traumával kapcsolatos, blokkolja a látásunkat.

Mi az a stressz, trauma, ami elhomályosítja a látásodat?

Mi lenne, ha megszabadulnál a traumatikus élményektől — azoktól is, amelyekre már nem is emlékszel?

Mekkora tisztánlátást eredményezne ez számodra?


A VÉGTELEN RUGALMASSÁG HELYREÁLLÍTÁSA

A rugalmasság természetes — ha beragadsz fix dolgokba, az élet kellemetlenségeket hoz. Ha rugalmas vagy, folyamatos változásban, választásban vagy. Nincs semmi, amitől tartanod kéne. Csak addig maradj valamiben, ameddig örömöt okoz.

Ez a kezelés megteremtheti lényünk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét.


A HALÁL INVOKÁCIÓJA

Ha azon munkálkodunk, hogy elkerüljük a halált, olyan dolgokat teremtünk, amiket látszólag nem tudunk megváltoztatni. A változás pedig az élet része. Ha nincs változás, abból csak leépülés lehet. Amit el akarsz kerülni, éppen az fog metörténni veled.

Ez a kezelés kizökkent a szükségből és az ellenállásból. Segít, hogy elköteleződj az Életed mellett, és hogy azt válaszd, hogy Élsz.


AZ ALLERGIA FELOLDÁSA
AZ ELTÖRLÉSE ÉS MEGSEMMISÍTÉSE AZ ELLENKEZÉS VALÓSÁG ÉS ÁTKOK REAKCIÓINAK AZ ALLERGIÁS MEGSZILÁRDÍTÁSÁNAK

Az allergia reakció valami ellen. Ha ellenállunk annak a valóságnak, amiben élünk, ha elutasítunk valakit vagy valamit, testünk allergiás tüneteket produkál. A tünetek kezelése azonban nem hoz megfelelő eredményt, mert a kiváltó okot nem szünteti meg — ezért úja és újra visszatér.

Hajlandó lennél ránézni a problémára úgy, ahogy eddig még soha?

Milyen lenne az életed, ha megszabadulnál allergiás tüneteidtől?

Választanál valami mást, valami újat?

Ez a kezelés feloldja a kiváltó okokat, és segíthet az autoimmun rendszerekkel és a mellékvese problémákkal (pl. ízületi gyulladásokkal, mint a rheumatoid arthritis) kapcsolatban.


A TÉRŰR MEGTESTESÍTÉSE, ÉS TÉRŰRKÉNT VALÓ MEGTESTESÜLÉS

Ez a kezelés megmutatja a testnek, hogy hogyan legyen a molekulák közötti térűr ahelyett, hogy ennek a valóságnak a sűrűségével definiálná magát.


  < 1 2 3 4 5 6 >  

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére