Főoldal Önismeret Bars kezelés Access Body Kapcsolat Árak
 
 
 


Képességfeltáró Önismeret


Kép

Képességek feltárása, problémák oldása a kapcsolatokban
önismereti konzultáció


Mi az, hogy képesség?

Vajon tudatában vagy annak, hogy mi mindenre vagy képes? Milyen képességeket működtetsz a kapcsolatokban? Valószínű, hogyha azt a kérdést tettem volna fel, hogy mi mindenre érzed képtelennek magad, könnyebb lenne rá válaszolni.

A képességek feltárása itt most nem arról szól, hogy felfedezzük a benned lévő zongoraművészt (bár az is megtörténhet), hanem arról, hogy milyen képességekkel, potenciálokkal rendelkezel, amiről talán nem is tudsz, vagy nem gondolod, hogy az egy képesség, sőt lehet, hogy rossznak ítéled meg, ezért még ellen is állsz neki, vagy nem megfelelően működteted. Olyan ez, mint amikor valaki azt hiszi magáról, hogy sikertelen, miközben hatalmas sikerekhez juttat másokat. Nem veszi észre, hogy a siker benne van, csak nem önmaga számára használja.

Szerinted lenne olyan képesség, potenciál, amit szívesen felfedeznél magadban? Megoldaná a problémádat?


Mi a helyzet a kapcsolatokkal?

Milyen energiákat működtetsz a kapcsolataidban? Mi az amit befogadsz, mi az aminek ellenállsz? Tőled függ, hogy hogyan viszonyulsz bármihez, mi a nézőpontod, hozzáállásod a dolgokhoz, mit vettél fixnek, megváltoztathatatlannak, örökkévalónak.

Fénykép

Életünk minősége a kapcsolataink minőségétől függ. Minden kapcsolat: családi, partneri, baráti, munkahelyi kapcsolat, a természettel való kapcsolat, vagy akár állatokkal, tárgyakkal való kapcsolat stb. A legfontosabb azonban saját magunkkal és a testünkkel való kapcsolatunk. Ahogy a testünk függ attól, hogy hogyan működnek az izmaink, szerveink, minden egyes molekulánk, az életünk is függ attól, hogy hogyan gondolkodunk, érzünk vagy cselekszünk, milyen döntéseket hozunk. Mindez kihat az életünkre, és a testi-lelki egészségünkre.

  • Milyen a kapcsolatod önmagaddal? Szereted magad, fontos vagy magadnak? Előfordul, hogy hibáztatod, bünteted magad, nem bízol magadban, nem értékeled azt, aki vagy?
  • Milyen a kapcsolatod a pároddal? Meg tudod élni és kiteljesíteni önmagad a párkapcsolatban? Megtörténik, hogy feladod magad, és igazodsz a párodhoz, akkor is, ha nem érzed ettől jól magad?
  • Milyen a kapcsolatod a családdal? Mennyire képviseled önmagad? Van meghatározó személy a családban, akihez alkalmazkodni kell a ”családi békéért”?
  • Mi a helyzet a baráti, munkahelyi kapcsolatokkal?
  • Milyen a kapcsolatod a pénzzel? A barátod, vagy az ellenséged?
  • és még hosszan sorolhatnám...

A valós válaszok benned vannak! Én segítek, hogy mindezek tudatossá váljanak számodra. Minden, ami a te valóságod, felszínre hozható — hogy végre tudatosságból, és ne megszokásból, elvárásból, félelemből, kishitűségből, korlátozásból működj.

Fénykép

Van kedved kipróbálni, milyen minőségi változást hoz számodra
a tudatosságból való működés?

Jelentkezz konzultációra!


Hány százalékban éled azt, aki valóban vagy?

Volt már olyan, hogy döbbenten tapasztaltad, hogy éppen úgy viselkedsz, mint valamelyik szülőd? Ez az, amit te nem szeretnél, és soha nem akarnál ilyen lenni? Mindez genetika, vagy lehet rajta változtatni? Nagy százalékban nem a saját gondolataink, érzéseink alapján cselekszünk. Van úgy, hogy érezzük, hogy nem ezt kéne tenni, mégis megtesszük, vagy tenni kéne, mégsem cselekszünk. Mi befolyásol bennünket? Átveszünk, megtanulunk viselkedési mintákat, megfelelünk elvárásoknak, szabályoknak, igazodunk nézőpontokhoz, megítélünk dolgokat, vagy elhisszük mások ítéleteit. Mindezek rátelepednek saját valós lényünkre, így nem azt éljük, akik valójában vagyunk.

Ellentétes gondolatok kavarognak a fejünkben, döntésképtelenséget okozva, eljuthatunk a kiszolgáltatottság állapotáig. Mindez azért, mert olyan dolgokkal azonosulunk, vagy éppen ellenállásba kerülünk velük, melyek nem tartoznak hozzánk, mégis irányítják az életünket.

Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, hogy a probléma, amit nem tudsz megoldani, valójában nem is a tiéd?

Kíváncsi vagy rá, mi történne, ha ezt felismernéd?

A Képességfeltáró Önismeret eszközei által lehetőséged van felismerni saját valóságodat, és elengedni mindazt, ami nem hozzád tartozik.

Fénykép

Mekkora felszabadultságot adna, ha újra önmagad lehetnél?

Segítek abban, hogy felfedezd, mivel azonosultál, minek állsz ellen és mi az, amit félreértelmezel. Segítek, hogy lebontsd a falaidat, hogy kiléphess a korlátok közül a saját valóságodba.

Most itt a lehetőség, hogy felismerd és elismerd saját potenciálodat, képességeidet, elismerd az értékeidet, ami csak Te vagy, amitől egyedi és különleges vagy. Úgy érzed, távol állsz ettől? Lehet, hogy nem minden történik meg egyszerre, viszont minden lépéssel közelebb kerülsz önmagadhoz — ahhoz, AKI VALÓBAN VAGY.

Ha megszólítva érzed magad, itt az idő a változásra!

Jelentkezz most személyes, vagy Skype-os konzultációra!

Tel.: 06-20/399-3647
E-mail: info@kovacsmarika.hu

 

    Magamról Online konzultáció Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére