Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


ACCESS BODY  leírások


Ezek a kézrátétes eszközök arra lettek kitalálva, hogy nagyobb egységközösséget alakíts ki a testeddel. A testednek megvan a képessége, hogy generálja önmagát, de sajnos megvan a nézőpontunk, hogy a testnek meg kell halni. Az öregedési folyamat leáll, ha elengeded a fix nézőpontjaidat. Minden fix nézőpont bezárja a testedet az öregedés folyamatába. A SEJTMEMÓRIA és az MTVSS rendkívül intenzív folyamatok, amik hatalmas változást hoznak létre a testekben.


SEJTMEMÓRIA testkezelés — a sejtekbe zárt traumák, sérülések, műtéti hegek, csonttörések oldása.

Sok fájdalom a testünkben gyakran gyerekkori sérülések következménye. Ha valami trauma ér bennünket, vagy eltörik valamelyik csontunk, valahol fájdalmat érzünk, akár egy műtét helye, nyomot hagy a sejtmemóriában. A sejtmemória kezelés feloldja a sejtek disszonáns memóriáját, így az visszatér természetes állapotába. Hihetetlenül dinamikus folyamat, ahogyan a szervezetet hozzásegíti a gyógyuláshoz.


MTVSS testkezelés — testbe zárt dolgok oldása, mint például: fájdalom, betegség, szenvedés, korlátok.

Mindenféle módokon lezárjuk a testünket, azt gondolva, hogy ez a valóság minden, amit tehetsz, és ami lehetsz. Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Accessnek. Amíg a SEJTMEMÓRIA a traumák és hegek feloldásának legjobb eszköze, az MTVSS a "választás" eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban. Használható: elsősorban az immunrendszer erősítésére, a testben lévő programok oldására, a testünk működésének megkönnyítésére pl. edzés, torna, hegymenet közben.


DE-MOLEKULÁRIS MANIFESZTÁCIÓ és MOLEKULÁRIS DE-MANIFESZTÁCIÓ — molekulákkal való "kommunikáció", valaminek a megváltoztatására vagy eltüntetésére.

A DMM és MDM testkezelés során a sejtek megváltoztatják megjelenésüket, újra épülnek, vagy teljesen eltűnnek pl. tumorok, miómák, csontkinövések, zsírcsomók, lerakódások.


BMM BIOMIMETIKUS MIMIKRI testkezelés — lemásolt minták oldása.

Amikor valakire felnézünk, elkezdjük utánozni, hogy olyanná váljunk, ami tetszik benne. Vagy éppen meg akarjuk érteni azt, hogy másoknak mi az érték abban, ami számunkra értéktelen. Leutánozzuk mások útjait és nézőpontját. Átveszünk különféle mintákat szüleinktől, nagyszüleinktől, barátainktól — bárkitől, akivel kapcsolatba kerülünk. A kreatív képességünk intenzitása folyamatos utánzásba vált, ahelyett hogy teremtenénk vele. A kezelés alatt mások útjai, fájdalmai és valósága mimikrijének feloldása és megsemmisítése történik.


9 TRANSZI — generálás, transzformálás, transzmigrálás, testkezelés

Milyen képességeid vannak, amikről nem is tudsz? Mik azok a képességek, amiket nem használsz, még akkor sem, ha tudod, hogy létezik? Mit titkolsz, ami csak vészhelyzetben, ösztönösen jön elő? Mi az a képesség, aminek ellenállsz? Ha valamit elutasítasz, biztos lehetsz benne, hogy Neked is megvan, csak valamilyen ítélet van rajta. Lehet, hogy valamelyik életedben megöltek érte, ezért létfontosságú elrejteni — még önmagad elől is.

Szeretnél újra varázsolni? Egy csodálatos testkezelésre invitállak, ha szeretnéd használni képességeidet, ha szeretnél nagyobb változást az életedben.


HELYZETI  FEPaSoP-ok

Öt olyan elem, amivel korlátozod az éberségedet, képességedet, önmagadat, hogy beilleszkedj ebbe a világba.

1. Fogyatékossá tevő: minden felvett, fix nézőponttal ezt teszed magaddal.

2. Entropikus: a rendből káoszt csinálsz bármivel kapcsolatban, ezért mennek tönkre pl. kapcsolataid, üzleted.

3. Paralizáló: megdermeszted magad, nincs választási lehetőséged azon az egy nézőponton kívül, amit felvettél.

4. Sorvasztó: amikor megtagadod önmagad — a teremtésre, generálásra való képességeidet sorvasztod.

5. Pusztító: amikor magad ellen használod az energiát és kreatív önmagadat.

Hajlandó lennél arra, hogy jobban csináld?

Mi lenne, ha nem kötnéd magad a helyes-helytelen fix nézőpontokhoz — és bármilyen nézőponthoz?

Megengednéd magadnak, hogy teljesebb életed legyen, mint másoknak?


  < 1 2 3 4 5 6 >  

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére