Főoldal Mi az Access? Bars kezelés Access Body Egyéb Kapcsolat Árak
 
 
 


ACCESS BODY  leírások


ACCESS FACE LIFT — ránctalanítás

Kép

Szeretnél újra ragyogni? Külső-belső megújulásra vágysz? Az Access ránctalanítás megfiatalít, vitalizál, rugalmasabbá teszi a bőrt, és az egész testre jótékony hatással van. Egy kézrátétellel végzett, kellemes élményt nyújtó technika. A dekoltázson, az arcon és a fejen alkalmazva visszafordítja az öregedés jeleit, hogy ismét jól érezd magad a bőrödben.

A kezelés folyamán nemcsak energetikailag hatunk a testre, hanem kitisztítjuk azokat a nézőpontokat is, amelyek az öregedéssel, az egészséggel vannak kapcsolatban. Minden ítélkezés, előítélet, elutasítás, elégedetlenség előbb-utóbb láthatóvá válik rajtunk. A tested úgy néz ki, mint az ítéletek, amiket rávetítesz. A Face Lift kezelés visszaadja nemcsak az arc, hanem az egész test belső szépségének kisugárzását.

Ha folyamatosan (10–20 alkalommal) végezzük, maradandó eredményt érünk el. A különféle energiák „mellékhatása", hogy nemcsak a fiatalos érzést adja vissza, hanem a test egészségét is nagyban befolyásolja. Hogyan változna az életed, ha ismét ragyognál? Mennyi örömöt, könnyedséget élhetnél meg? Hajlandó vagy választani önmagadért?  < 1 2 3 4 5 6  

 

    Magamról Szolgáltatások Bérlet .

© 2015. Kovács Marika — Minden jog fenntartva.
Vissza a lap tetejére